VAKANTIEWEKEN senioren

Het VAKANTIE BUREAU
 
Als diaconie willen we u net als andere jaren informeren over de vakantiemogelijkheden die dit bureau biedt.
Dit vakantiebureau organiseert vakanties voor senioren met en zonder zorgbehoefte. Deze worden georganiseerd in opdracht van (en met financiële steun van) de Protestantse Kerk in Nederland.
Iedereen is welkom ongeacht christelijke identiteit. Ontmoeting en de gezelligheid staan centraal. Een predikant of geestelijk verzorger is aanwezig, verzorgt de zondagse viering en is beschikbaar voor een goed gesprek.

Vakanties van het vakantiebureau worden verspreid door het jaar georganiseerd en vinden plaats in de zorghotels Dennenheul in Ermelo, Nieuw Hydepark in Doorn en hotel IJsselvliedt in Wezep.
Ook zijn er vaarvakanties op het schip de Prins Willem-Alexander.

In de vakantieweken worden allerlei activiteiten georganiseerd. Gasten kunnen wandelen of (rolstoel-/duo-) fietsen in de prachtige omgeving van de hotels, mee met een excursie, deelnemen aan een spel of genieten van een optreden. Liever een boek lezen, puzzelen of lekker buiten zitten? Dat kan ook. Niets moet, (bijna) alles mag in zo’n vakantieweek. Er is altijd zorg aanwezig en vrijwilligers ondersteunen waar nodig.

Wanneer u meer informatie zoekt over de vakantieweken kunt u kijken op de website
www.hetvakantiebureau.nl of contact opnemen via 0343 745 890 om een vakantiegids aan te vragen met de nog beschikbare mogelijkheden voor 2024.

Tineke Vasmel.

 
terug