Muziek in de kerk / MIK

Mv. J. (Jeanne) Dees - Prevo
Dhr. N. (Nico) van Driel
      nicovandriel[@]hotmail.com
Mevr. T. (Tineke) Vasmel


 
organisten en muziek
zie 
 
Lees meer 

Singelkerkconcerten Jeroen Koopman

zie voor de Singelkerkconcerten de Activiteiten-Agenda
https://www.pelgrimskerk.org/agenda.aspx?lIntNavId=14795&lIntEntityId=216477
zie ook: https://jeroenkoopman.com/
 

7 mei Cantatedienst Sloterkerk

Zondag 7 mei wordt in de Sloterkerk, Osdorperweg 28 te Amsterdam-Sloten, een cantatedienst gehouden van 16.00-17.00 uur.
In deze dienst brengen de organist/klavecinist David Schlaffke, de bas Michiel Meijer, het ensemble 't Kabinet en het vocaalensemble Het Andere Kwartet de cantate ‘Der Friede sei mit dir, BWV 158‘ van J.S. Bach ten gehore. Liturg is Hilda Akkerman-de Haan. Na afloop wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd ter dekking van de kosten. U bent van harte welkom!
Joke Baars.


 

14 mei Matineeconcert Sloterkerk

Optreden jong talent conservatorium

Zondagmiddag 14 mei biedt de Stichting Vrienden van de Sloterkerk om 15.00 uur in de Sloterkerk, Osdorperweg 28 een podium voor jong, aanstormend talent.
Studenten uit o.a. de fluitklassen van het Conservatorium van Amsterdam zullen een afwisselend programma spelen: van Romantisch repertoire tot hedendaagse composities. Virtuoze speelvreugde is gegarandeerd!
Het geheel staat onder leiding van de aan het aan het Koninklijk Concertgebouworkest verbonden fluitiste Mariya Semotyuk. Voor meer informatie: www.sloterkerk.nl. Aanmelden bij voorkeur via www.sloterkerk.nl. Prijs € 12,-, kinderen gratis.
Bert Stilma.

24 juni Choral Evensong Sloterkerk

Zaterdagmiddag 24 juni vindt in de Sloterkerk, van 17.00-18.00 uur, een choral evensong plaats.
Het Sloten Evensong Choir zingt onder leiding van Nancy Latour liederen van o.a. Purcell, Ayleward, Wesley, Blow Somervell en Malotte.
Liturg is Hilda Akkerman-de Haan; toegang is gratis. Van harte welkom! Na afloop is er gelegenheid tot ontmoeten in plaatselijke restaurants. Meer informatie via e-mail: jbaars57.jb@gmail.com. Joke Baars.