STARTWEEK 2019: EEN GOED VERHAAL!

Het thema van de startdienst op zondag is: EEN GOED VERHAAL.

We zijn natuurlijk razend benieuwd met welk goed verhaal we dit nieuwe seizoen gaan starten. Maar de grote verrassing volgt ná de startdienst. We kunnen u nog niet verklappen met welke “goed verhaal” we na de dienst zullen komen, maar goed wordt het! Natuurlijk worden daarnaast ook enkele workshops georganiseerd waaraan belangstellenden kunnen deelnemen.

Op dinsdag volgt dan het inmiddels “legendarische” walking diner, waarbij u per gang van het diner met andere gasten en op een ander adres aan tafel zit. Ook dat moet “goede verhalen” opleveren; zeker zo na de vakantie. Ieder maakt vast wel bijzondere dingen mee in deze periode die hij/zij kan delen met andere gasten. Gezellig en….zinvol. Bereid u zich er alvast op voor tijdens de vakantieperiode.

En ook de kinderen worden niet vergeten. Zij kunnen de woensdagmiddag alvast vrij houden, want dan wordt er ook voor hen iets leuks georganiseerd.

Op donderdagavond gaan we met u allen (want we rekenen op uw komst) in gesprek over een onderwerp dat ons allen na aan het hart ligt. Wat dat is? U hoort nog, maar het zal u zeker aanspreken.

En de vrijdag sluiten we de startweek af op een gezellige manier en met de mogelijkheid elkaar in een ontspannen sfeer te ontmoeten en…..elkaar een goed verhaal te vertellen. Ondertussen genietend van de gebruikelijke BBQ.
terug