Pastoraat

Pastoraal Team
Mw. ds. M. (Mirjam) Vermeij
06 3864 8035; dsmvermeij[@]gmail.com
Dhr. H. (Harry) den Arend
Mw. C.N. (Ien) Moens-Roubos

Beleidsplan pastoraat 2021-2025
Wij geloven dat het vuur van het geloof onder ons en in ons is. We warmen ons daaraan in alle kwetsbaarheid, en hebben vertrouwen dat we het vuur kunnen tegenkomen in de ontmoeting met God, met de wereld, en met elkaar. We vinden het een kern van gemeentezijn aandacht te hebben voor de ander, de verbinding met ieder mens te zoeken en vanuit bezieling en bewogenheid te luisteren. Bemoedigen kunnen we vanuit de Bron, Jezus de Levende. We werken als team samen, we zijn voor elkaar beschikbaar en van harte bij elkaar betrokken. We zijn erop gericht te versterken wat er aan kracht en talent bij ons en in de gemeente aanwezig is, met respect voor grenzen. We overvragen de ander en onszelf niet. We vertrouwen daarbij dat de inspiratie van de Geest ons leidt en toevalt. Vanuit die kracht en kwetsbaarheid stellen we ons concrete doelen.

Zie verder Beleidsplan pastoraat 2021-2025


Procedure bij overlijden

Bij overlijden - kerkelijk handelen
 

---------------------------

Najaarsvakantieweek 2023 in Doorn

 

Even ertussen uit.....


Een week van “ont-moeten”
De volledig verzorgde vakantieweek wordt elk jaar weer opnieuw met zorg en aandacht voorbereid
door onze enthousiaste vrijwilligers. Zij zorgen voor een gevarieerd en wisselend aanbod van activiteiten, zoals (bus) uitstapjes, wandelingen, fietsen, spelletjes, creatieve workshops en optredens etc. 
Met daarnaast genoeg tijd en gelegenheid voor ontmoetingen en mooie gesprekken, zingeving,
ontspanning, en zeker ook humor!
De omgeving van het hotel leent zich uitstekend voor prachtige routes, en zo nodig zijn er hulpmiddelen beschikbaar (rollator, rolstoel, duo-fiets,
bus). Ook is het heerlijk vertoeven op het terras. 
Niets moet, alles mag!

www.pelgrimskerk.org/_najaarsvakantieweek_2023_in_doorn/ 
terug