Fotoalbum
Hieronder treft u een aantal fotoalbums aan, die foto's bevatten van specifieke gelegenheden, speciale kerkdiensten en bijzondere gebeurtenissen binnen de kerk(gemeenschap). De redactie plaatst bij voorkeur foto's waarop personen niet ál te indringend of compromiterend in beeld zijn, zodat men zich hieraan niet hoeft te storen.
Mocht u uw beeltenis of dat van een van uw gezinsleden op een foto zien op een ongewenste manier, schroom dan niet om contact op te nemen met de redactie, zodat deze foto's onverwijld kunnen worden verwijderd. Wij nemen aan dat men binnen kerkelijk verband verder geen bezwaar heeft tegen plaatsing van zo genaamde "groepsfoto's", waar meerdere mensen op zichtbaar zijn.

Mocht u zelf één of een serie foto's hebben (gemaakt) van dit soort gebeurtenissen en bijeenkomsten, schroom dan niet om die (digitaal en bv met behulp van WE TRANSFER op te sturen naar de redactie van de website (pelgrimskerkbdl.publiciteit@gmail.com).
Realiseert u zich dat natuurlijk per gelegenheid maar een beperkt aantal foto's kan worden opgenomen en dat de personen op de foto's ook zelf geen bezwaar mogen hebben tegen publicatie.
De webredactie.