Expositie Marianne Budde

EXPOSITIES PELGRIMSKERK BADHOEVEDORP
De werkgroep Kunst in de Kerk biedt u twee mooie exposities aan in de Pelgrimskerk te Badhoevedorp.

EXPOSITIE van MARIANNE BUDDE.
Wanneer: oktober en november.
Waar: Ontmoetingsruimte Pelgrimskerk.

Marianne Budde (Lijnden) is haar hele leven al bezig met het creëren met haar handen van driedimensionale objecten. Zij begon met textiel en vanaf 2008 is zij gaan beeldhouwen. Zij werkt een dag in de week in het atelier van Esther Velzeboer waar het vakvrouwschap van Esther een welkome aanvulling geeft op haar eigen vaardigheden en creativiteit.
Haar inspiratie komt vooral voort en wordt geleid door de ruwe vorm en uitstraling van de steen. De materialen die zij gebruikt, variëren van speksteen, serpentijn, onyx, marmer tot Belgisch hardsteen. De beelden zijn zowel figuratief als abstract. Bij de abstracte beelden zijn soms kleine menselijke figuurtjes toegevoegd waardoor deze beelden een verrassende andere speelse invalshoek krijgen.
De exposities zijn elke zondagmorgen van 11.00 tot 12.00 uur te bewonderen in de Ontmoetingsruimte van de Pelgrimskerk, Havikstraat 5, Badhoevedorp. Mocht u op zaterdagmorgen een kijkje willen nemen, stuur dan een mailtje naar greetboersma48[@]gmail.com. U bent van harte welkom! Greet Boersma.

Zie voor de expositie Lichtinval in Noordelijke Kerken hieronder