De vier gastvrouwen die de rouwsuite beheren staan er klaar voor!

DE ROUWSUITE GAAT OP 3 MAART OPEN!

Dan de gang in, naar achteren.
In de gang treft u uitvaartzorg De Meer, waar de eigenaren Jacco van der Laarse en Jaap van der Maarl u graag informeren over wat zij voor u kunnen betekenen als u in uw directe omgeving te maken krijgt met overlijden, opbaren, condoleren en uitvaart. Dan rechtsaf, de corridor in op weg naar de Karavanserai.
In die corridor en in de zaal van de Karavanserai staan ook weer standhouders met begrafeniskisten, grafmonumenten, urnen, bloemisten, maar ook een notaris, iemand die beschikbaar is voor “rouwverwerking” en een leverancier van “herdenkingsmogelijkheden”.
En ten slotte waar het allemaal om gaat!
Naast informatie inwinnen, kijken hoe rouw(bloem)stukken worden gemaakt, wat er allemaal kan worden geboden bij en rond overlijden van dierbaren kunt u ook…..de rouwsuite bezichtigen!
En daar zijn we best trots op! U kunt met uw eigen ogen zien hoe mooi de ruimte is geworden en welke mogelijkheden deze allemaal biedt om dierbaren op te baren en als nabestaanden daar op bijna elk gewenst moment aanwezig te zijn. Gewoon om even tot rust te komen, even te mijmeren over alle dierbare herinneringen, even alleen te zijn met het verdriet over het verlies of om samen een kopje koffie te drinken of zelfs de uitnodigingen voor het afscheid te schrijven.
Rond de klok van 12.00 uur zal de rouwsuite dan “formeel” door de werkgroep rouwsuite worden geopend.

U bent daar allen hartelijk welkom om rond te lopen, de stands te bezoeken, informatie te krijgen en op uw gemak even in de rouwsuite rond te lopen. U BENT DUS VAN HARTE WELKOM!
 
En wat dan als de beurs is afgelopen en het weekend voorbij?
Vanaf maandag 5 maart 2018 kan de rouwsuite worden gebruikt. Verhuur van de ruimte wordt geregeld door een groep van vier “gastvrouwen” (Henriët den Arend; Anneke de Jongh; Ina Jonker en Lia Kooij).
Zij kunnen door uitvaartverzorgers worden benaderd met de vraag of de suite beschikbaar is voor gebruik.
Tijdens de beurs kunnen zij u in hun eigen stand verder informeren hoe dat allemaal in zijn werk gaat.
 
Voor u allen: hartelijk welkom,
Harm Jonker, voorzitter CvK/werkgroep rouwsuite

 
terug