Bericht bestemd voor de fans van de Eetclub.

Het is nog even afzien vóór de deuren van de Karavanserai weer "openzwaaien", maar..... op 19 oktober a.s. om 17.30 uur is het weer zover! We starten dan met het 5e seizoen, ja, ja, een handvol!

Zoals we al eerder aankondigden zal - als bijdrage in de kosten van de kerk - de menuprijs met €1,- worden verhoogd. Voor een driegangen menu, inclusief 1 drankje en een kopje koffie, betaalt u dus per 19 ok-tober € 7,50. Mocht u tijdens het eten nog een glas wijn of een frisdrankje willen drinken dan betaalt u per glas €1,50 extra.
Het applaus, bij de vooraankondiging van die prijsaanpassing, bewees vorig seizoen dat er geen be-zwaar is tegen deze verhoging. Wij hopen er ook dit komende jaar weer heel gezellige en smakelijke eetpartijtjes van te maken! Voor de gezelligheid doen we een beroep op ú! Dat betekent óók dat u zich aan de openingstijden houdt. De deuren gaan om 17.30 uur open, dus niét eerder. Voor die tijd zijn we druk bezig met de voorbereiding. We hopen weer op sfeervolle uren met elkaar. Namens alle kookgroepen, tot ziens. Cathrien van der Vlies.
terug