DE ZOMER IS VOORBIJ...EEN NIEUW SEIZOEN BEGINT. MAAR ER IS IN DE ZOMER WEL VAN ALLES GEBEURD!

Om met het grootste karwei te beginnen:  Tijdens de zomer is de goot aan de vijverkant vernieuwd en daarbij ook gelijk geschilderd. Een behoorlijke (en dure) klus die eigenlijk al vanaf eind 2016 (!) op ons verlanglijstje stond. Maar u begrijpt het wel; in het najaar is het te slecht weer, in de winter kan het niet en ook vorig jaar was er telkens iets anders”.  Maar nu is het dan toch eindelijk gebeurd en hoeven we niet langer bang te zijn voorlekkages.
 
Maar ook aan de Karavanserai is van alles gebeurd: De kantoorruimte die wordt verhuurd aan de dames van de thuiszorg is helemaal opgeknapt. De muren weer keurig gestukadoord en geschilderd, nieuwe vloerbedekking en nieuw meubilair. De dames zitten er weer leuk en gezellig bij. En dat veraangenaamt hun belangrijke werk hopelijk.
Ook is de riolering van de Karavanserai goed nagekeken en hersteld. Ook dat was een hele klus, want dit was dringend nodig in verband met goede doorstroming van onze sanitaire voorzieningen daar.
 
En onze luidklok van de kerk………die is vlak voor dce zomer nagekeken, want hij luidt niet goed. Na deze inspectie zou de klok voorlopig weer goed moeten luiden. Maar de monteur waarschuwde ons al voor de slechte staat van de motor die de klok aanstuurt. En menigeen heeft het al ontdekt: de klok luidt helaas nog steeds niet goed. We gaan er snel naar laten kijken en misschien  moet dus de motor wel worden vervangen.
 
Zo zijn er voor het komende seizoen  ook verder weer allerlei zaken die nodig moeten worden hersteld, extra onderhoud behoeven of aan modernisering toe zijn. We gaan daarvan natuurlijk een opsomming maken en kijken wat de begroting allemaal toestaat om aan te pakken. We houden u op de hoogte!
 
terug