VESPER IN DE HH ENGELENBEWAARDERSKERK OP ASWOENSDAG VESPER IN DE HH ENGELENBEWAARDERSKERK OP ASWOENSDAG
Een vesper in de HH Engelbewaarderskerk op Aswoensdag is toegankelijk voor allen die de veertigdagentijd ook graag in oecumenisch verband beginnen.
Aanvangstijd is 19.30 uur en u bent zeer welkom.

Dat geldt ook voor de Vastenmaaltijd, georganiseerd vanuit de diaconie ten bate van een project dat plaatsvindt buiten onze landsgrenzen.
De maaltijd zal 21 maart plaatsvinden in de Pelgrimskerk (en de Engelbewaarderskerk). Er zal tegen die tijd in de Stiltekapel een intekenlijst liggen. Daarop zal ook de prijs vermeld zijn; meestal iets rond de € 6,-.
Behalve het goede doel is ook het samen eten met onze broeders en zusters van de andere geloofsgemeenschap een mooi symbool in de tijd op weg naar ‘Kruis en opstanding’ van onze Heer, en natuurlijk verder ook gewoon ontzettend aardig en een goede kans om over en weer de contacten te verstevigen!
Bert Griffioen.