ONDERZOEK NAAR DE STAAT VAN DE ENERGIEINSTALLATIES EN....BESPARINGSMOGELIJKHEDEN

Ons kerkgebouw is al weer een reeks van jaren geleden gerenoveerd en aangepast. Daarbij zijn keuzes gemaakt die toen heel logisch waren, maar....in sommige gevallen (zeker gelet op de gestegen energieprijzen) minder florisant zijn voor ons huidige energiegebruik.
Was dat toen niet zo ernstig, als we nu tientallen procenten gasverbruik kunnen besparen, dan bespaart ons dat behoorlijk wat geld.
De werkelijkheid is vast onvoorspelbaarder en we schatten in dat alle beoogde besparingen vast niet voor 100% kunnen worden behaald. Maar we vinden dat wij in deze tijd, op basis van kostennoodzaak én op basis van milieubesef (rentmeesterschap, weet u nog?) gehouden zijn dit verder te onderzoeken en tot uitvoering van een aantal projecten en projectjes te komen die ons behoorlijk wat geld kunnen besparen.

Matinee concert Sloterkerk; Het Stabat Mater van Pergolesi
datum en tijdstip 07-04-2019 om