HARM JONKER: NIEUWE VOORZITTER VAN HET COLLEGE VAN KERKRENTMEESTERS

Harm Jonker wordt de nieuwe voorzitter van het College van Kerkrentmeesters
HARM JONKER: NIEUWE VOORZITTER VAN HET COLLEGE VAN KERKRENTMEESTERS

De kerkenraad is  - nadat bekend werd dat Henk Biemond zijn functie als voorzitter van het College van Kerkrentmeesters zou neerleggen - op zoek gegaan naar een geschikte opvolger.

Na een aantal goede en informatieve gesprekken menen wij als Kerkenraad in Harm Jonker een goede kandidaat gevonden te hebben die deze functie op zich kan en wil nemen. Graag willen wij Harm Jonker bevestigen als ouderling, voorzitter CvK, in de dienst van 6 november a.s.
Als Kerkenraad zijn wij ervan overtuigd dat wij in Harm een goede leider van het CvK en collega binnen de kerkenraad hebben gevonden.

Wij hopen dat u als gemeente de bevestiging van Harm met ons wilt meemaken en delen.
Namens de Kerkenraad
Harry den Arend