BERICHT VAN HET CVK: IVM VRIJWILLIGE BIJDRAGE BERICHT VAN HET CVK: IVM VRIJWILLIGE BIJDRAGE

Er zijn twee mogelijkheden voor het doen van uw bijdrage:
- verstrekken van automatische machtiging- de bedragen worden dan automatisch afgeschreven
- bankoverschrijving zelf verzorgen. Indien u kiest voor machtiging, dan gelieve niet de maanden JANUARI en FEBRUARI aankruisen, omdat deze niet meer op tijd verwerkt kunnen worden. Heeft u al 12 maanden ingevuld en verzocht om automatische incasso, houdt dan rekening met  11 of 10 termijnen. Uw bijdrage per jaar blijft zoals u heeft toegezegd, uw maandbedrag wordt wat hoger. Dank voor uw begrip. Mochten u vragen hebben dan verneem ik het graag.
Vriendelijke groeten, Jacob van Gelder 06-1881 7022.

Matinee concert Sloterkerk; Het Stabat Mater van Pergolesi
datum en tijdstip 07-04-2019 om