BELEIDSPLAN PASTORAAT "2025" WERKT

BELEIDSPLAN PASTORAAT "2025" WERKT
Hoe het werkt:
De gemeente is opgedeeld in wijken en er is in elke wijk iemand het aanspreekpunt voor de daarin wonende leden. in Meerkontakt van september 2019 vond u een Stratenlijst, waar achter vermeld staat tot welke wijk een straat behoort en daarbij ook wie het aanspreekpunt is van die wijk. Hem of haar kunt u benaderen als u contact wenst, ziek bent of bezoek van de predikant op prijs stelt.

De predikant zal soms ook zelf contact met u zoeken via Anneke de Korver om een afspraak te maken voor een bezoek bijvoorbeeld bij een jubileum, of als u wat ouder bent en niet meer in de kerk kunt komen, te maken heeft met ziekte, of andere verdrietige omstandigheden.

In het plan heeft de predikant aangegeven dat hij graag een aantal gemeenteleden zou willen trainen om meer diepgaande gesprekken te kunnen voeren, zodat zij in perioden van drukte of afwezigheid bezoeken kunnen overnemen.
Deze training heeft in de winter plaatsgevonden en we zijn blij om u te kunnen vertellen dat Hanneke Bonke, Epie Boven en Hannie van Driel op zondag 6 oktober zullen kunnen worden bevestigd als ouderling met een bijzondere opdracht.  Zij zullen de Pastoraal assistenten worden, die zo nodig kunnen worden ingezet in het pastoraat.

Tot slot: achter op het Meerkontakt vindt u onder het kopje Pastoraat drie telefoonnummers: van onze predikant, van Anneke de Korver om een afspraak te maken en van Lucie Gijzenberg voor informatie m.b.t. het pastoraat.

Zo hopen we vandaag en ook morgen een gemeente te vormen die elkaar ként en zíet. In de geest van een Heer en Herder die mensen ként en weet wat er in hen is.
 
terug