BEDANKBERICHT VAN BERT EN WILL

BEDANKBERICHT VAN BERT EN WILL
Veel moois en liefs voor de komende tijd. Vandaag, zon en storm als je buiten loopt, maar in mezelf voelt dat ook innerlijk zo. Er is veel in beweging, en er gaat veel veranderen. Een mengeling van hoop, en ook van spijt dat we elkaar niet even face tot face kunnen groeten in deze omstandigheden. Gelukkig is er veel online mogelijk, dat ook ons en onze gemeente weer uitdaagt tot nieuwe stappen. Maar een persoonlijk gesprek, een stevige hand, een zoen of een hug, dat voelt natuurlijk wel anders. Jammer, maar het is niet anders; er komen vast weer andere tijden en dan is daar ongetwijfeld ook weer een goed moment van feestelijkheid en echt afscheid.
Voor nu wens ik jullie allen persoonlijk en ook samen als kerk van Badhoevedorp-Lijnden alle goeds en zegen op de weg die jullie samen gaan.

In Castricum groeit de bewoonbaarheid van ons huis met de dag, en zal het ook daar weer een heel goede en aangename plek worden, zij het wel een paar maatjes kleiner:) dan de pastorie. We voelen ons gelukkige en gezegende mensen.


 
terug