Welkom op de nieuwe website van onze gemeente

In de toekomst sneller mooie beelden van aktiviteiten
Welkom op de nieuwe website van onze gemeente

Human Content Media heeft diverse "formats" opgezet voor plaatselijke gemeenten binnen PKN. Zij werkt met een eigen Content Management Systeem (CMS), die het mogelijk maakt dat verschillende mensen binnen onze gemeente informatie op de website kunnen plaatsen. Om te voorkomen dat verkeerde informatie wordt geplaatst of informatie verkeerd wordt geplaatst zal per organisatie onderdeel (CvK; Pastoraat; Diaconie; Jeugd; en dergelijke) iemand worden aangewezen die de informatie namens deze groep op de website plaatst. We verwachten dat dit ertoe zal leiden dat onze website (eindelijk) door en voor iedereen binnen de gemeente kan worden gebruikt en ook steeds actueel is.

datum en tijdstip 21-03-2019 om 17.30 uur

KERKCAF√Č BADHOEVEDORP - HET VERBINDEN VAN UITERSTEN