PKN
Pelgrimskerk Badhoevedorp-Lijnden (PKN)
 
WERKGROEP PR & COMMUNICATIE - september 2015 WERKGROEP PR & COMMUNICATIE - september 2015

Diegenen die de laatste tijd onze website hebben geopend is het ongetwijfeld opgevallen dat nu (vrijwel) alleen kerkdiensten zijn opgenomen en de mogelijkheid om gemiste kerkdiensten te beluisteren.  Na juni is echter nauwelijks nieuwe informatie opgenomen.
Enerzijds door de vakantieperiode waarin, als altijd, minder te melden is, anderzijds omdat we na juni hebben besloten aan te sluiten bij een instelling die vanuit de PKN websites opzet voor allerlei PKN gemeenten.
Dit laatste biedt veel voordelen boven het (toch wel) moeizame proces om een eigen, specifieke website voor onze gemeente op te zetten en te beheren. Op dit moment zijn we daarover in gesprek met “Human Content Media”, de instelling die dit namens de PKN opzet.
Naar verwachting kan dit snel (en sneller dan wij dit kunnen) een mooie en goed functionerende website opleveren, die ook nog professioneel wordt bijgehouden en automatisch de nieuwste ICT en kerkelijke ontwikkelingen volgt. Tot die tijd gebruiken we de huidige website en daar zal binnenkort weer meer informatie verschijnen over komende activiteiten. Voor de nieuwe website echt  “in de lucht” komt, hoort u natuurlijk meer. Namens de Werkgroep PR & Communicatie,  Harm Jonker.
 

terug
 
 

Matinee concert Sloterkerk; Het Stabat Mater van Pergolesi
datum en tijdstip 07-04-2019 om
meer details

EETCLUB (ELKE 3E DONDERDAG VAN DE MAAND)
datum en tijdstip 16-05-2019 om 17.30 uur
meer details

 
BEZORGERS MEERKONTAKT GEZOCHT!

Elders in Meerkontakt heeft u kunnen lezen dat er weer een bezorger is gestopt.
Nu zoeken we gemeenteleden die deze taak op zich willen nemen.
Geïnteresseerd of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met: Dhr. G. Slingerland tel: 659 3532. Email:
  meer
 
HARTELIJK DANK VOOR AL UW TOEZEGGINGEN BIJ KERKBALANS!

De actie “Kerkbalans” is weer grotendeels achter de rug.  In januari ontving u allen een verzoek om uw vrijwillige bijdragen voor 2019 toe te zeggen. Velen hebben daaraan gehoor gegeven, waarvoor wij u van harte dank zeggen.

Het College van Kerkrentmeesters meer
 
VRIJWILLIGERS GEVRAAG.....

..................voor de reparatie van een schuurdakje en vernieuwen van de blokhut bij de pastorie.
Lees hierover meer onder College van Kerkrentmeesters! meer
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.