WAKEN BIJ DE VREEMDELINGENGEVANGENIS OP SCHIPHOL OP 13 MAART 2016

Op 13 maart om 14.00 uur waken bij de vreemdelingengevangenis aan de Sloterweg
WAKEN BIJ DE VREEMDELINGENGEVANGENIS OP SCHIPHOL OP 13 MAART 2016

Wakes uit solidariteit met de vreemdelingen, die daar wachten op uitzetting of, wanneer uitzetting niet mogelijk is op straat gezet worden. Op 13 maart  om 14 uur wordt de wake georganiseerd door kerken in de Haarlemmermeer, samen met Stem in de Stad uit Haarlem.
Aan het slot van de wake zal aan de gevangenen chocolade worden aangeboden. Het geeft de gevangenen moed, dat er mensen zijn, die aan hen denken.

datum en tijdstip 21-03-2019 om 17.30 uur

KERKCAF√Č BADHOEVEDORP - HET VERBINDEN VAN UITERSTEN