VANUIT DE WIJK: BERICHT VAN PASTOR FRED VAN DER LOUW VANUIT DE WIJK: BERICHT VAN PASTOR FRED VAN DER LOUW

Mw. Jobse, uit De Meerwende verblijft nog in Hospice Bardo te Hoofddorp. Mevrouw Smit-Wolvetang, Reaumurstraat 2, verblijft in het verpleeghuis Leo Polak te Amsterdam. Er zijn ook anderen met ziekte, zorgen of verdriet die hier niet genoemd worden. We bidden hen allen de nabijheid toe van Hem wiens handen onder ons zijn.
Met een hartelijke groet, pastor Fred van der Louw.

DODENHERDENKINGEN IN BADHOEVEDORP: MEERWENDE
datum en tijdstip 04-05-2019 om 15.00 uur

DODENHERDENKINGEN IN BADHOEVEDORP BIJ HET MONUMENT
datum en tijdstip 04-05-2019 om 19.45 uur

REGIONALE ZANGMIDDAG OP ZATERDAG 11 MEI 2019!
datum en tijdstip 11-05-2019 om 14.30 uur

MATINEE CONCERT SLOTERKERK M.M.V. DAVID SCHLAFFKE