UW EMAILADRES VAN GROTE WAARDE VOOR SNELLE COMMUNICATIE

U wilt informatie over en vanuit uw kerkgemeenschap natuurlijk graag goed, snel en persoonlijk ontvangen.
Tot nu toe gaat veel van die informatie op papier en dikwijls ook via MEERKONTAKT.

Maar......MEERKONTAKT komt maar ongeveer 1 x per zes weken uit!
Bovendien.....mist u dan dikwijls infrormatie over leuke aktiviteiten die "spontaan" worden georganiseerd!
En.......veel informatie "ontgaat" u dan "zomaar".
En dát is toch zonde!?

Bovendien.......willen wij u ook met andere informatie graag snel en persoonlijk bereikeen en benaderen. Dat bespaart úw kerk veel portokosten en het afnemend aantal vrijwilligers veel bezorgwerk!

Daarom vragen wij u dringend om uw emaildres aan ons door te geven. Wij kunnen u dan informeren, maar ook persoonlijk benaderen zónder dat die informatie "op straat" komt te liggen.
Een kwestie van privacy! We willen immers allemaal graag dat onze persoonlijke gegevens en informatie veilig blijft!?