TRAINING om te REANIMEREN EN DE AED te GEBRUIKEN

Inmiddels hebben zich een aantal mensen aangemeld voor deze training en gaan we de organisatie ervan “op poten zetten”. Tijdens de kerkenraadsvergadering van 28 januari is hiertoe besloten. De mensen die zich hebben aangemeld krijgen vanzelf een uitnodiging als de opzet van de training klaar is.

In die tussentijd? Maakt u zich geen zorgen; ook nu al zijn er verschillende mensen in de gemeente die de AED kunnen bedienen. We willen er gewoon in alle gevallen voldoende hebben!

DODENHERDENKINGEN IN BADHOEVEDORP: MEERWENDE
datum en tijdstip 04-05-2019 om 15.00 uur

DODENHERDENKINGEN IN BADHOEVEDORP BIJ HET MONUMENT
datum en tijdstip 04-05-2019 om 19.45 uur

REGIONALE ZANGMIDDAG OP ZATERDAG 11 MEI 2019!
datum en tijdstip 11-05-2019 om 14.30 uur

MATINEE CONCERT SLOTERKERK M.M.V. DAVID SCHLAFFKE