Toename Covid-19 besmettingen en preek van de week Toename Covid-19 besmettingen en preek van de week
Beste gemeenteleden,
Vanwege de explosieve toename van het aantal besmettingen van het Covid-19 virus in september en oktober heeft de regering dringende adviezen gegeven aan kerkgenootschappen over het wel of niet houden van kerkdiensten en zo ja, onder welke strikte voorwaarden om verdere verspreiding te voorkomen.
Als gevolg hiervan heeft de kerkenraad van de Protestantse gemeente Badhoevedorp-Lijnden besloten voorlopig geen kerkdiensten te houden. Wij vinden dit ontzettend spijtig, maar we vinden het risico voor u allen te groot om u toch bijeen te laten komen.

Gelukkig komt MET INGANG VAN 15 NOVEMBER weer een einde aan deze situatie en zullen we weer KERKDIENSTEN HOUDEN IN ONZE VERTROUWDE PELGRIMSKERK!
Wij zijn nog wel zéér voorzichtig in het belang van ons allen en ook vanwege het gevaar van besmetting naar anderen. Daarom hanteren we vanzelfsprekend nog steeds de eerder geldende voorzorgsmaatregelen, zoals goede hygiëne, handen ontsmetten bij binnenkomst, dragen van mondkapjes, houden van afstand, geen zang, en zeer voorzichtig in de onderlinge omgang. Daar komt vanwege een goede controle op de maximale deelname ook het volgende bij.
U moet zich daarvoor wel vooraf aanmelden via de mail (henrietdenarend@hotmail.com) of het telefoonnummer (020 6593133) van de koster, Henriet den Arend. Zonder die aanmelding mogen we u helaas niet toelaten.

In de afgelopen weken heeft Kick Koldewijn zich weer bereid verklaard ons wekelijks te voorzien van zijn "Preek van de Week". Zijn geestelijke voorbereiding op papier die u wordt aangeboden via deze website, maar ook wordt toegezonden via de mailinglijst die bij ons bekend is. Deze week dus (naar wij hopen en verwachten) de laatste "Preek van de Week".
U kunt deze downloaden via ondersdtaande link.

Veel leesplezier gewenst en alvast hartelijk dank voor uw begrip en medewerking,
Uw Kerkenraad.

Beste mensen,
Hierbij de preek voor de 8ste november 2020. Voorlopig (?) de laatste in de corona tijd. Volgende week is er weer een dienst in de Pelgrim.
Op 22 november ga ik voor in de gedachtenis dienst in de Grote Kerk van Edam.
De preek van de week volgers krijgen die overdenking naderhand.
Veel leesplezier...houd moed en vertrouwen!
Kick

/uploads/klant446/files/preek 657 Badhoevedorp Kick Koldewijn - 2020-11-08.doc