PKN
Pelgrimskerk Badhoevedorp-Lijnden (PKN)
 
TIJD OM TE GAAN CEES.........EN HARTELIJK DANK! ........ EN DE TOEKOMST?

TIJD OM TE GAAN CEES.........EN HARTELIJK DANK! ........ EN DE TOEKOMST?

In zijn afscheidsartikel beschrijft Cees heel duidelijk wat dat voor wat hem betreft nu al ruim 20 jaar (!) inhoudt. Ik hoef daar niets aan toe te voegen.
Iedereen begrijp dat deze verantwoordelijkheid voor onze “ledenadministratie”, juist in deze periode zéér belangrijk is geweest. Beginnend met een “kaartenbak” heeft Cees alle automatiseringsontwikkelingen meegemaakt. En al die tijd hebben we hem nauwelijks gehoord. Maar…..onze ledenadministratie klopte wel!
Goede wijn behoeft geen krans, maar voor al die inzet past ons heel veel dank en “chapeau”.
Cees, wij begrijpen dat je na zo’n lange periode en op dit door jou bewust gekozen moment het vaandel graag aan Willeke wilt overdragen. En de rust die dit ongetwijfeld zal geven is je van harte gegund.
En we ontmoeten elkaar natuurlijk nog graag zo lang mogelijk als broeders en zusters binnen de gemeente, in welke hoedanigheid dan ook!
 
En Willeke?!
Willeke was natuurlijk al een poos bezig met de ledenadministratie en in die periode zichzelf vertrouwd aan het maken met het systeem en de mogelijkheden.
En nu, in een tijd waarin wij als College van Kerkrentmeesters, maar ook vanuit andere disciplines steeds meer en directer willen “communiceren” met gemeenteleden (met inachtneming van de vernieuwde wetgeving op het gebied van administratie en privacy) hebben we natuurlijk al een keer met haar om tafel gezeten. Ook jij bent je heel goed bewust van de verantwoordelijkheid om een sluitende, maar vooral ook correcte ledenadministratie te hebben die “ontsloten” kan worden voor diverse doeleinden. We zijn daarom heel blij dat jij deze taak op je hebt willen nemen en weten inmiddels dat het ook met jou heel prettig samenwerken is. Via deze weg wensen we je een heel goede tijd en een prettige samenwerking toe!
 

terug
 
 

EETCLUB (ELKE 3E DONDERDAG VAN DE MAAND)
datum en tijdstip 21-03-2019 om 17.30 uur
meer details

KERKCAFÉ BADHOEVEDORP - HET VERBINDEN VAN UITERSTEN
datum en tijdstip 22-03-2019 om 18.30 uur
meer details

 
BEZORGERS MEERKONTAKT GEZOCHT!

Elders in Meerkontakt heeft u kunnen lezen dat er weer een bezorger is gestopt.
Nu zoeken we gemeenteleden die deze taak op zich willen nemen.
Geïnteresseerd of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met: Dhr. G. Slingerland tel: 659 3532. Email:
  meer
 
HARTELIJK DANK VOOR AL UW TOEZEGGINGEN BIJ KERKBALANS!

De actie “Kerkbalans” is weer grotendeels achter de rug.  In januari ontving u allen een verzoek om uw vrijwillige bijdragen voor 2019 toe te zeggen. Velen hebben daaraan gehoor gegeven, waarvoor wij u van harte dank zeggen.

Het College van Kerkrentmeesters meer
 
VRIJWILLIGERS GEVRAAG.....

..................voor de reparatie van een schuurdakje en vernieuwen van de blokhut bij de pastorie.
Lees hierover meer onder College van Kerkrentmeesters! meer
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.