TIJD OM TE GAAN CEES.........EN HARTELIJK DANK! ........ EN DE TOEKOMST?

In zijn afscheidsartikel beschrijft Cees heel duidelijk wat dat voor wat hem betreft nu al ruim 20 jaar (!) inhoudt. Ik hoef daar niets aan toe te voegen.
Iedereen begrijp dat deze verantwoordelijkheid voor onze “ledenadministratie”, juist in deze periode zéér belangrijk is geweest. Beginnend met een “kaartenbak” heeft Cees alle automatiseringsontwikkelingen meegemaakt. En al die tijd hebben we hem nauwelijks gehoord. Maar…..onze ledenadministratie klopte wel!
Goede wijn behoeft geen krans, maar voor al die inzet past ons heel veel dank en “chapeau”.
Cees, wij begrijpen dat je na zo’n lange periode en op dit door jou bewust gekozen moment het vaandel graag aan Willeke wilt overdragen. En de rust die dit ongetwijfeld zal geven is je van harte gegund.
En we ontmoeten elkaar natuurlijk nog graag zo lang mogelijk als broeders en zusters binnen de gemeente, in welke hoedanigheid dan ook!

En Willeke?!
Willeke was natuurlijk al een poos bezig met de ledenadministratie en in die periode zichzelf vertrouwd aan het maken met het systeem en de mogelijkheden.
En nu, in een tijd waarin wij als College van Kerkrentmeesters, maar ook vanuit andere disciplines steeds meer en directer willen “communiceren” met gemeenteleden (met inachtneming van de vernieuwde wetgeving op het gebied van administratie en privacy) hebben we natuurlijk al een keer met haar om tafel gezeten. Ook jij bent je heel goed bewust van de verantwoordelijkheid om een sluitende, maar vooral ook correcte ledenadministratie te hebben die “ontsloten” kan worden voor diverse doeleinden. We zijn daarom heel blij dat jij deze taak op je hebt willen nemen en weten inmiddels dat het ook met jou heel prettig samenwerken is. Via deze weg wensen we je een heel goede tijd en een prettige samenwerking toe!

datum en tijdstip 21-03-2019 om 17.30 uur

KERKCAFÉ BADHOEVEDORP - HET VERBINDEN VAN UITERSTEN