TERUGBLIK OP DE WERELDGEBEDSDAG 2017

Vrijdag 3 maart is in de kapel van de Meerwende de Wereldgebedsdag gehouden. De oecumenische viering werd heel goed bezocht, was inspirerend en verbindend.
Veel deelnemers spraken na afloop uit dat het zeer de moeite waard was. Wij hebben het mooie bedrag van € 300,- opgehaald ten behoeve van drie speciale projecten op de Filippijnen. De Raad van Kerken heeft dit bedrag aangevuld tot € 350-.
Na afloop was er gelegenheid om elkaar te ontmoeten bij de koffie met een extra traktatie. Rest mij alle bezoekers te danken voor hun komst, het comité Wereldgebedsdag en alle medewerkers voor hun medewerking.
Ina Tolsma-van Ginkel.

DODENHERDENKINGEN IN BADHOEVEDORP: MEERWENDE
datum en tijdstip 04-05-2019 om 15.00 uur

DODENHERDENKINGEN IN BADHOEVEDORP BIJ HET MONUMENT
datum en tijdstip 04-05-2019 om 19.45 uur

REGIONALE ZANGMIDDAG OP ZATERDAG 11 MEI 2019!
datum en tijdstip 11-05-2019 om 14.30 uur

MATINEE CONCERT SLOTERKERK M.M.V. DAVID SCHLAFFKE