RUIMTE HUREN IN DE PELGRIMSKERK OF IN DE KARAVANSERAI?

Wilt u een ruimte huren? Bel dan gerust even op!
RUIMTE HUREN IN DE PELGRIMSKERK OF IN DE KARAVANSERAI?
De kerkzaal:
Is een ruime, moderne zaal, geschikt voor maximaal 250 à 300 personen.
De zaal beschikt over een goede geluidsinstallatie, een beamer, een kerkorgel en een piano. Dat maakt de zaal geschikt voor heel uiteenlopende gelegenheden. Wilt u uw huwelijk hier vieren, een uitvaart laten verzorgen, een congres of voorlichtingsbijeenkomst organiseren?

Ontmoetingsruimte:
Een gezellige, open ruimte aan de voorkant van het gebouw, voorzien van een koffiecorner en voldoende zit-  en staruimte om in een pauze van een bijeenkomst even te ontspannen.

Vergaderzalen op verschillende verdiepingen:
Enkele vergaderruimten voor groepen van 10 tot 25 personen, waar u uw vergadering van uw Vereniging van Eigenaren, uw hobbygroep of anderszins kunt houden.

Zaalruimte die deelbaar en combineerbaar is voor groepen van 20 tot 100 personen voor uiteenlopende gelegenheden.