PROTESTANTSE GEMEENTE BADHOEVEDORP/LIJNDEN

Predikant: ds. Bert Griffioen. Hij woont naast de kerk op Havikstraat 3, 1171 DW, telnr.: 020-337 6412 of 06 1203 6990 of per mail: .
Hij is op woensdag vrij!
U kunt ook een bezoekafspraak met hem maken via mw. A(nneke) de Korver-Blazer, Tel: 020 659 5390,

Kosteres/beheerster: Henriët den Arend: Zij woont “om de hoek” aan de Roerdompstraat 17A, 1171 HA. Zij regelt de kosterswerkzaamheden, maar ook zaken als verhuur van zalen en de rouwsuite. Haar kunt u bereiken via teln 020-659 3133 Of per mail: .

U treft op deze website ook een actueel namenoverzicht van de kerkenraadsleden aan. Ook kunt u verschillende meditaties lezen.

Op de pagina “Ruimte huren/ gebruiken” vindt u informatie over
  • welke ruimtes u kunt huren en hoe u dat kunt doen;
  • onze rouwsuite, die beschikbaar is voor iedereen via de uitvaartondernemers en hoe u die kunt bespreken.
  • Op de contact pagina vindt u de belangrijke adressen van onze gemeente
Naast de wekelijkse kerkdiensten worden uiteenlopende activiteiten georganiseerd voor onze kerkleden, maar vooral ook voor allen binnen en buiten Badhoevedorp die daaraan willen deelnemen.
Zo is er ca 8 keer per jaar een EETCLUB op donderdag, waar ouderen zich voor kunnen opgeven,
zijn er ca. 6 keer per jaar interessante thema avonden in onze ontmoetingsruimte die wij “VIJVERGESPREKKEN” in ons eigen “KERKCAFÉ” noemen,
worden er met name ’s zomers themamiddagen gehouden onder de naam “THEE MET EEN THEMA”
en nog andere uiteenlopende activiteiten.
Zie verder de pagina `agenda en activiteiten’