PRESENTATIE VAN EEN NIEUWE, ZELF GEÏLLUSTREERDE BIJBEL

Ik stel mij eerst even voor:
Mijn naam is Joke Slager-van den Beukel ( 1943 ). Ik woon al jaren in Ouderkerk aan de Amstel. Ben lid van de Protestantse kerk, alhier. Ik heb veel in onze kerk gedaan voor jeugd en andere zaken.

Sinds januari is mijn zelfgeschreven en zelf geïllustreerde Platenbijbel uitgekomen. Hier heb ik acht jaar aan gewerkt.
Van ieder onderwerp en plaat heb ik uitgebreid studie gemaakt. Alles volgens de Bijbel.
In vele kerken heb ik al presentaties gegeven, ook in tehuizen.
De uitgave heet:; " DE BIJBEL, een helder verhaal in woord en beeld."

Dit is een prentenbijbel met de bekendste verhalen uit het meest gelezen boek aller tijden: van het Scheppingsverhaal tot aan Openbaringen.
Acht jaar lang heb ik aan dit boek gewerkt, eerst aan de tekeningen en daarna de teksten.
Mijn idee was een boek te maken om in te lezen, uit voor te lezen of gewoon lekker doorheen te bladeren en illustraties te bekijken.

Met dit boek hoop ik inspiratie te geven aan jong en oud.
En hoewel een groot deel van de verhalen  dateert van voor onze jaartelling, hebben ze niets aan hun zeggingskracht verloren.
Het zijn verhalen die ons nog steeds aanspreken en richting kunnen geven.
Naast de verhalen uit het Oude Testament komen natuurlijk ook de verhalen uit het leven van Jezus uitgebreid aan de orde, van geboorte tot kruisiging en opstanding.

Het resultaat is een sprekend en levendig boek dat in geen enkele boekenkast zal misstaan..