PLANNING IN HET PASTORAAT

Hoe kan ik als predikant mijn tijd beter benutten en u allen meer van dienste zijn.

Om mijn tijd beter te benutten, is besloten tot een proef.
Anneke de Korver, lid van het consistorieoverleg, is bereid voor mij telefonisch afspraken te maken. Zij kent mijn vrije bezoekmomenten en belt u wellicht met de vraag welke tijd het beste schikt.

Op deze manier hopen we het contact te bevorderen en hebt u de mogelijkheid, als u dat wenst, via Anneke een bezoekje aan te vragen. Zij maakt dan de afspraak en op het afgesproken tijdstip sta ik op de stoep. Mocht er vervolgens een kink in de kabel komen dan is afzeggen bij mij gewenst.
Hartelijk groet, Bert Griffioen.

Onze gegevens:
Anneke de Korver tel: 659 5390,
Bert Griffioen: tel 337 6412 of 06 1203 6990,

DODENHERDENKINGEN IN BADHOEVEDORP: MEERWENDE
datum en tijdstip 04-05-2019 om 15.00 uur

DODENHERDENKINGEN IN BADHOEVEDORP BIJ HET MONUMENT
datum en tijdstip 04-05-2019 om 19.45 uur

REGIONALE ZANGMIDDAG OP ZATERDAG 11 MEI 2019!
datum en tijdstip 11-05-2019 om 14.30 uur

MATINEE CONCERT SLOTERKERK M.M.V. DAVID SCHLAFFKE