PKN
Pelgrimskerk Badhoevedorp-Lijnden (PKN)
 
PASTORAATNIEUWS

PASTORAATNIEUWS

1. Het bezoekersteam van de Meerwende heeft afscheid genomen van Eigje van Beem; na jarenlang trouw bezoekwerk heeft zij aangegeven te willen stoppen. Dat spijt ons natuurlijk erg, maar we hebben begrip voor haar besluit en willen haar ook op deze plaats van harte bedanken voor haar inzet in het pastoraat en wensen haar alle goeds toe en Gods zegen voor de toekomst.

2. Lou van Meeteren wordt lid van het bezoekersteam Meerwende en Inger Albers gaat het team van de Schuilhoeve versterken en daar zijn we erg blij mee.

3. Ds. Bert Griffioen heeft aangegeven zelf ook de jubilarissen te willen feliciteren. Daarom kunnen de a.s. jubilarissen voortaan een telefoontje van Anneke de Korver verwachten om een afspraak te maken en alleen als u dit zelf vraagt zal er een berichtje in Meerkontakt worden geplaatst.

4. Tot slot: u mag altijd voor uzelf of een ander één van de coördinatoren (zie achterkant Meerkontakt) bellen als u de predikant of ouderling zou willen spreken!

 

terug
 
 

Matinee concert Sloterkerk; Het Stabat Mater van Pergolesi
datum en tijdstip 07-04-2019 om
meer details

EETCLUB (ELKE 3E DONDERDAG VAN DE MAAND)
datum en tijdstip 16-05-2019 om 17.30 uur
meer details

 
BEZORGERS MEERKONTAKT GEZOCHT!

Elders in Meerkontakt heeft u kunnen lezen dat er weer een bezorger is gestopt.
Nu zoeken we gemeenteleden die deze taak op zich willen nemen.
Geïnteresseerd of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met: Dhr. G. Slingerland tel: 659 3532. Email:
  meer
 
HARTELIJK DANK VOOR AL UW TOEZEGGINGEN BIJ KERKBALANS!

De actie “Kerkbalans” is weer grotendeels achter de rug.  In januari ontving u allen een verzoek om uw vrijwillige bijdragen voor 2019 toe te zeggen. Velen hebben daaraan gehoor gegeven, waarvoor wij u van harte dank zeggen.

Het College van Kerkrentmeesters meer
 
VRIJWILLIGERS GEVRAAG.....

..................voor de reparatie van een schuurdakje en vernieuwen van de blokhut bij de pastorie.
Lees hierover meer onder College van Kerkrentmeesters! meer
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.