PASTORAATNIEUWS

1. Het bezoekersteam van de Meerwende heeft afscheid genomen van Eigje van Beem; na jarenlang trouw bezoekwerk heeft zij aangegeven te willen stoppen. Dat spijt ons natuurlijk erg, maar we hebben begrip voor haar besluit en willen haar ook op deze plaats van harte bedanken voor haar inzet in het pastoraat en wensen haar alle goeds toe en Gods zegen voor de toekomst.

2. Lou van Meeteren wordt lid van het bezoekersteam Meerwende en Inger Albers gaat het team van de Schuilhoeve versterken en daar zijn we erg blij mee.

3. Ds. Bert Griffioen heeft aangegeven zelf ook de jubilarissen te willen feliciteren. Daarom kunnen de a.s. jubilarissen voortaan een telefoontje van Anneke de Korver verwachten om een afspraak te maken en alleen als u dit zelf vraagt zal er een berichtje in Meerkontakt worden geplaatst.

4. Tot slot: u mag altijd voor uzelf of een ander één van de coördinatoren (zie achterkant Meerkontakt) bellen als u de predikant of ouderling zou willen spreken!

Matinee concert Sloterkerk; Het Stabat Mater van Pergolesi
datum en tijdstip 07-04-2019 om