PAASLIEDEREN ZINGEN ZONDAGMIDDAG 26 MAART

Er zijn in de Paastijd in onze liedboeken zeer veel oude en vertrouwde paasliederen te vinden. Ook wordt er veel nieuws geschreven en gecomponeerd.

Zowel oude en vertrouwde als ook nieuwe willen we voor het voetlicht halen: op zondag 26 maart, van 15.00-16.30 uur met na afloop een glaasje.
De MIK leek het een mooie gelegenheid om hierbij te zien of we in de liederen ook een thema zouden kunnen ontdekken. Het concentratiepunt voor ons zal zijn de rol die scheppingsaspecten (Genesis) in deze liederen krijgen toebedeeld.
Het belooft een levendige afwisselende zangmiddag te worden en u bent samen met allen van wie u weet dat ze van zingen houden van harte uitgenodigd te komen.
Bert Griffioen.

DODENHERDENKINGEN IN BADHOEVEDORP: MEERWENDE
datum en tijdstip 04-05-2019 om 15.00 uur

DODENHERDENKINGEN IN BADHOEVEDORP BIJ HET MONUMENT
datum en tijdstip 04-05-2019 om 19.45 uur

REGIONALE ZANGMIDDAG OP ZATERDAG 11 MEI 2019!
datum en tijdstip 11-05-2019 om 14.30 uur

MATINEE CONCERT SLOTERKERK M.M.V. DAVID SCHLAFFKE