OPROEP AAN NIEUWE SCHRIJ(V)(FST)ERS

Dames, wacht niet tot wij aan je deur staan om je te vragen (natuurlijk eervol), maar pak zelf pen, telefoon of computer om van je te laten horen.
Vragen of direct aanmelden? Zoek contact met
Inger Albers (020 659 3747) of Erik Gräeve (020 388 2505) Oh ja, ingeval de dames niet door het plafond durven te denderen: heren, moedig ze aan zich op te geven.
Tot slot: nog steeds discrimineert uw redactie niet, dus ook heren zijn toch welkom. Er zijn nog formatieplaatsen vrij in ons meditatiekabinet. Dat houdt de werkdruk laag.
Het zou toch wat zijn als Mark kort na het aantreden van onze regering met die visie toch het gelijk aan zijn zijde vindt…. De redactie

datum en tijdstip 21-03-2019 om 17.30 uur

KERKCAF√Č BADHOEVEDORP - HET VERBINDEN VAN UITERSTEN