NOG ÉÉN MAAL JAN BOOGERT 50 JAAR.......ORGANIST

50 jaar kerkorganist: dáár mag je hem wel even voor bedanken na afloop van de kerkdienst
NOG ÉÉN MAAL JAN BOOGERT 50 JAAR.......ORGANIST

Zo'n mijlpaal mag natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan.

Op de tafel een lichtje, waarmee de aanwezigheid van Hilde - de grote liefde van Jan – symbolisch werd weergegeven.
Een bloemstuk waarin de G sleutel verwerkt was en de bamboe de orgelpijpen verbeelde.
Jan bespeelde zelf het orgel deze morgen en begeleide zijn dochter Deborah op de piano toen zij het mooie lied:  "You must love me" zong.
Bert kwam in zijn toespraak aan het eind van de dienst terug op 50 jaar organist zijn. Ook hierin kwam Jan zijn liefde voor muziek, orgel en mensen uitgebreid aan de orde. De leermeesters die Jan mede gevormd hebben in zijn spel. Zijn gevoel om tekst en muziek op elkaar af te stemmen. Hoe waardevol een goede organist kan zijn voor het tot stand komen van mooie dienst. Van de kinderen kreeg Jan een mand met bloemen en gekleurde muzieknoten met een wens of een naam erop geschreven.

Speciaal en toevallig (of niet); de dametjes die de bloemen mochten aanbieden waren Jan's eigen kleindochters.
Van de gemeente werd een cadeaubon overhandig
En na afloop van de dienst natuurlijk veel felicitaties en......een tractatie van Jan bij de koffie!
Al met al dus een feestelijke dienst waar ieder kon genieten.

datum en tijdstip 21-03-2019 om 17.30 uur

KERKCAFÉ BADHOEVEDORP - HET VERBINDEN VAN UITERSTEN