HARM JONKER: NIEUWE VOORZITTER VAN HET COLLEGE VAN KERKRENTMEESTERS

Harm Jonker nieuwe voorzitter van het College van Kerkrentmeesters
HARM JONKER: NIEUWE VOORZITTER VAN HET COLLEGE VAN KERKRENTMEESTERS

De kerkenraad is - nadat bekend werd dat Henk Biemond zijn functie als voorzitter van het College van Kerkrentmeesters neer zou leggen - op zoek gegaan naar een geschikte opvolger.

Na een aantal goede en informatieve gesprekken menen wij als Kerkenraad in Harm Jonker een goede kandidaat gevonden te hebben die deze functie op zich kan en wil nemen. Graag willen wij Harm Jonker bevestigen als ouderling, voorzitter CvK, in de dienst van 6 november a.s.
Als Kerkenraad zijn wij ervan overtuigd dat wij in Harm een goede leider van het CvK en collega binnen de kerkenraad hebben gevonden.

Wij hopen dat u als gemeente de bevestiging van Harm met ons wilt meemaken en delen.
Namens de Kerkenraad
Harry den Arend

DODENHERDENKINGEN IN BADHOEVEDORP: MEERWENDE
datum en tijdstip 04-05-2019 om 15.00 uur

DODENHERDENKINGEN IN BADHOEVEDORP BIJ HET MONUMENT
datum en tijdstip 04-05-2019 om 19.45 uur

REGIONALE ZANGMIDDAG OP ZATERDAG 11 MEI 2019!
datum en tijdstip 11-05-2019 om 14.30 uur

MATINEE CONCERT SLOTERKERK M.M.V. DAVID SCHLAFFKE