MEERKONTAKT en WEBSITE NU NAAR 1 MAILADRES!

De redactie van

en de website www.pelgrimskerk.org hebben vanaf nu één inleveradres voor kopij!

De redactie voor het kerkblad MEERKONTAKT en de website van onze gemeente hebben vanaf nu één mailadres waar u al uw kopij kunt inleveren. Wanneer u uw kopij via dit mailadres inlevert, bent u ervan verzekerd dat uw kopij op het juiste adres komt en kan worden verwerkt voor beide.
Liefst zien wij natuurlijk dat uw kopij is voorzien van een foto, een plaatje of een beeld dat herkenbaar is bij de teksten. Als dit een zwart/wit beeld is, kan dit vrij goed worden gekopieerd in MEERKONTAKT. Kleurenfoto’s en –plaatjes zijn heel fleurig en leuk geschikt juist voor de website.

Dus….als u beelden of plaatjes hebt in kleur of zwart/wit, voeg die dan bij: dat verhoogt de attentiewaarde en de leesbaarheid!

Redactie kerknieuws

DODENHERDENKINGEN IN BADHOEVEDORP: MEERWENDE
datum en tijdstip 04-05-2019 om 15.00 uur

DODENHERDENKINGEN IN BADHOEVEDORP BIJ HET MONUMENT
datum en tijdstip 04-05-2019 om 19.45 uur

REGIONALE ZANGMIDDAG OP ZATERDAG 11 MEI 2019!
datum en tijdstip 11-05-2019 om 14.30 uur

MATINEE CONCERT SLOTERKERK M.M.V. DAVID SCHLAFFKE