PKN
Pelgrimskerk Badhoevedorp-Lijnden (PKN)
 
MEDIATIE: BEZINNEN.

MEDIATIE: BEZINNEN.

Als mensen maken wij steeds keuzes. Wij laten ons leiden door situaties waar wij mee te maken krijgen, emoties die hun weg moeten vinden om een plekje te krijgen in het leven. Dat geldt zowel voor mensen individueel, maar ook als gemeente van Christus. Zoals wij allen weten wordt er op dit moment erg nagedacht hoe wij als gemeente verder moeten. Welke keuzes moeten er gemaakt worden.
 
Uit de gemeentevergaderingen van afgelopen jaar is duidelijk geworden dat mensen op de eerste plaats komen. Daar moeten wij dus onze aandacht als gemeente op richten. Dat past wel in de denk- en werkwijze van Jezus. Wij moeten gaan voor de mensen. Wij zijn belangrijk om de boodschap van ons geloof gestand te doen in woord en gebaar. Dat doen wij ook in de veertigdagentijd: bezinnen, gedenken, bedenken en zoeken naar nieuwe mogelijkheden en richtingen. Dat moet ons als individu en gemeente sterker maken. Dat zorgt ervoor dat wij als kerk, hoe groot of klein dan ook, een plek hebben in deze wereld die er toe doet. Bezin,  gedenk en bedenk dus welke inbreng je als lid van onze gemeente kunt hebben om de opdracht van Jezus, omzien naar elkaar en doen wat in onze mogelijkheid ligt om elkaar en onze naaste te ondersteunen, handen en voeten te geven.
 
Harry den Arend.

terug
 
 

EETCLUB (ELKE 3E DONDERDAG VAN DE MAAND)
datum en tijdstip 21-03-2019 om 17.30 uur
meer details

KERKCAF√Č BADHOEVEDORP - HET VERBINDEN VAN UITERSTEN
datum en tijdstip 22-03-2019 om 18.30 uur
meer details

 
BEZORGERS MEERKONTAKT GEZOCHT!

Elders in Meerkontakt heeft u kunnen lezen dat er weer een bezorger is gestopt.
Nu zoeken we gemeenteleden die deze taak op zich willen nemen.
Geïnteresseerd of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met: Dhr. G. Slingerland tel: 659 3532. Email:
  meer
 
HARTELIJK DANK VOOR AL UW TOEZEGGINGEN BIJ KERKBALANS!

De actie “Kerkbalans” is weer grotendeels achter de rug.  In januari ontving u allen een verzoek om uw vrijwillige bijdragen voor 2019 toe te zeggen. Velen hebben daaraan gehoor gegeven, waarvoor wij u van harte dank zeggen.

Het College van Kerkrentmeesters meer
 
VRIJWILLIGERS GEVRAAG.....

..................voor de reparatie van een schuurdakje en vernieuwen van de blokhut bij de pastorie.
Lees hierover meer onder College van Kerkrentmeesters! meer
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.