MATINEE CONCERT SLOTERKERK; HET CECILIA INTERNATIONA CHOIR MET CHRISTMAS CAROLS MATINEE CONCERT SLOTERKERK; HET CECILIA INTERNATIONA CHOIR MET CHRISTMAS CAROLS
Op zondagmiddag 11 december 2016  om 15 uur  organiseert de Stichting Vrienden van de Sloterkerk in de Sloterkerk, Osdorperweg 22  te Amsterdam een  optreden van het beroemde CECILIA INTERNATIONAL CHOIR uit Den Haag. U kunt dan- evenals vorig jaar-   in  een sfeervolle ambiance genieten van  de wereldberoemde Christmas Carols  zoals het Holy Night.

Om geheel  in de sfeer te blijven: het  romantisch klinkende Knipscheerorgel  uit 1851 zal – indien nodig- worden bespeeld door de vaste organist David Schlaffke die ook elders zijn medewerking verleent aan dit koor.

De  toegangsprijs  bedraagt  9 euro, inclusief consumptie na afloop. Reserveren via en/of tel 020-6157692