BESLUITEN KERKENRAAD VOOR APRIL EN MEI 2020

Na de regeringsverklaring van minister-president Rutte van dinsdag 21 april heeft de Kerkenraad over onderstaande zaken besluiten genomen om de voortgang voor onze gemeente te waarborgen en te voldoen aan de regeringsaanwijzingen.
Kerkdiensten: de komende periode geen kerkdiensten; juni lijkt de vroegste mogelijkheid. Maar mogelijk mag dit (net als bij melding plichtige evenementen) pas vanaf september.

Gelukkig blijft Kick Koldewijn zijn preek/meditatie voor ons schrijven. Die bijdrage kunt u wekelijks, per mail of (als link) via de website lezen.

Uw Kerkenraad
lees meer ┬╗

HET LUTHERSE LEESROOSTER

Vanaf 30 oktober 2016: we volgen het lutherse leesrooster
HET LUTHERSE LEESROOSTER
Uit de kerkenraad van 14 maart 2016 :
Vanaf 30 oktober 2016 zal het Lutherse leesrooster worden gevolgd. Herdenking van overleden gemeenteleden op Eeuwigheidszondag, eind november, past daar beter bij dan bij de lezingen van het oecumenische rooster.