JUBILEUM: JAN BOOGERT 50 JAAR KERKORGANIST JUBILEUM: JAN BOOGERT 50 JAAR KERKORGANIST

De, toen nog gereformeerde, kerk stelde de jongeman van 24 jaar aan om de psalmen en gezangen tijdens de zondagse dienst te begeleiden. Zo op het eerste gezicht zou je het niet zeggen, hoe dat mogelijk is bij zo ’n jong ogende man: víjftig-jaar! trouwe dienst. Ik heb helaas niet het vermogen om daar meteen een grapje overheen te maken, zoals Jan dat zelf altijd wel kan!

We willen vanzelfsprekend graag aandacht aan dit feit schenken en hem feliciteren, en dat samen doen in de dienst van 11 september. Een dienst waarin dankbaarheid aan God tot uitdrukking komen kan. Noteert u  het in de agenda?

DODENHERDENKINGEN IN BADHOEVEDORP: MEERWENDE
datum en tijdstip 04-05-2019 om 15.00 uur

DODENHERDENKINGEN IN BADHOEVEDORP BIJ HET MONUMENT
datum en tijdstip 04-05-2019 om 19.45 uur

REGIONALE ZANGMIDDAG OP ZATERDAG 11 MEI 2019!
datum en tijdstip 11-05-2019 om 14.30 uur

MATINEE CONCERT SLOTERKERK M.M.V. DAVID SCHLAFFKE