INTERKERKELIJK KOOR ‘DESIRE’ LAAT VAN ZICH HOREN TIJDENS DE STARTDIENST INTERKERKELIJK KOOR ‘DESIRE’ LAAT VAN ZICH HOREN TIJDENS DE STARTDIENST

Hou je van zingen, dan ben je ook welkom om op dinsdagavond mee te komen repeteren in de Marktpleinkerk. Vanaf 6 september ben je welkom. We zijn op zoek naar tenoren, maar ook sopranen of alten zijn welkom! Zingen is echt een feest en we hopen dat feest samen met jou te gaan vieren.

Meer informatie op de website “Desirehoofddorp.nl”  of op onze
facebookpagina en wie weet…….tot ziens tijdens de startdienst of bij onze
repetitieavond!

Matinee concert Sloterkerk; Het Stabat Mater van Pergolesi