IN MEMORIAM WILLEMIJNTJE OOSTERHOF-LODDER

Op Tweede Kerstdag, 26 december overleed Willemijntje Oosterhof-Lodder.
Willy, weduwe van Roelof Oosterhof, woonde de laatste jaren van haar leven in de Meerwende, omdat na het overlijden van haar man het voor haar steeds moeilijker werd om thuis te blijven in haar woning, Sloterweg 283. Willy’s beide zoons, Marco en René, hebben haar tot het einde van haar leven kunnen begeleiden.
Maandag 2 januari 2017 hebben we Willy naar haar laatste rustplaats gebracht. In de afscheidsdienst stond de tekst 1 Johannes 3:18 centraal: “Laten we liefhebben, niet met het woord, maar met de daad”. Een tekst die zij in haar leven waar heeft kunnen maken. Wij bidden Marco, René en allen die om Willy en hen heen hebben gestaan de kracht van God toe om dit verlies te dragen.
Pastor Ans Creemer-Allard.

Matinee concert Sloterkerk; Het Stabat Mater van Pergolesi