PKN
Pelgrimskerk Badhoevedorp-Lijnden (PKN)
 
IN MEMORIAM MARINUS GROENWEG

IN MEMORIAM MARINUS GROENWEG

Rien was een lieve man, geïnteresseerd in mensen, maar geen grote prater, geïnteresseerd in de actuele dingen van de krant, de sport, in vakanties en gerechten. Zijn vak was eerst dat van kok, maar later werd dat verder uitgebreid met de verantwoordelijkheid voor het gehele verloop rond de maaltijden aan boord van het schip waarop hij voer als souschef. Hij was geboren en getogen in Badhoevedorp, en hun gezin was lid van de hervormde Immanuelkerkgemeente. Nadat zijn eerste huwelijk geen stand had gehouden ontmoette hij, door een ziekenhuisopname, na enige tijd Corry en zij werden een gelukkig paar. Het varen werd al snel verruild voor het leven aan de wal, en ze genoten van de nieuwe kans die ze samen kregen.
Het boek Prediker spreekt in wijze woorden over de verschillende kanten van het leven, en zegt het verstandig te vinden om het bestaan van tijd en toeval serieus te nemen. In de aula op Zorgvlied lazen we vrijdag de passage uit hoofdstuk 9 van dit boek, en lieten ons verder inspireren door verschillende verhalen die zijn levensverhaal typeren. Rien blijft bij velen in hun hart, maar met name wensen we Corry, de kinderen en kleinkinderen dat zijn gedachtenis hen tot zegen blijft in de tijd die nu voor hen ligt.
Bert Griffioen.

terug
 
 

Matinee concert Sloterkerk; Het Stabat Mater van Pergolesi
datum en tijdstip 07-04-2019 om
meer details

EETCLUB (ELKE 3E DONDERDAG VAN DE MAAND)
datum en tijdstip 16-05-2019 om 17.30 uur
meer details

 
BEZORGERS MEERKONTAKT GEZOCHT!

Elders in Meerkontakt heeft u kunnen lezen dat er weer een bezorger is gestopt.
Nu zoeken we gemeenteleden die deze taak op zich willen nemen.
Geïnteresseerd of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met: Dhr. G. Slingerland tel: 659 3532. Email:
  meer
 
HARTELIJK DANK VOOR AL UW TOEZEGGINGEN BIJ KERKBALANS!

De actie “Kerkbalans” is weer grotendeels achter de rug.  In januari ontving u allen een verzoek om uw vrijwillige bijdragen voor 2019 toe te zeggen. Velen hebben daaraan gehoor gegeven, waarvoor wij u van harte dank zeggen.

Het College van Kerkrentmeesters meer
 
VRIJWILLIGERS GEVRAAG.....

..................voor de reparatie van een schuurdakje en vernieuwen van de blokhut bij de pastorie.
Lees hierover meer onder College van Kerkrentmeesters! meer
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.