IN MEMORIAM MARIJTJE KATTENBERG-KONINGEN

Een praktisch ingestelde Martha was ze, en iemand die soms maar moeilijk te peilen was in waar nu precies haar innerlijke emotie was. Gastvrij en hartelijk werd je thuis bij haar ontvangen,  maar ze was ook van de generatie van de opbouw na de oorlog, waarin gewoon gewerkt werd, en niet veel aandacht of tijd werd genomen voor emotionele en geestelijke zaken.
Het vertrouwde oude geloof was voldoende voor haar, hoewel ze natuurlijk ook meebewoog met de veranderende tijden, die ook in de kerkgemeenschap zichtbaar werd sinds de jaren zestig. Verbaasd kon ze zijn over berichten in het nieuws, en verwonderd of boos, als mensen in publiek en politiek zich niet hielden aan de afspraak.
Met haar heengaan missen we een goed en vrolijk mens in ons midden. We
bidden de kinderen Ruud met Sonja, en Irene met Steve, haar zussen en broer, en allen die haar lief zijn om haar heen dat  haar gedachtenis tot zegen zal zijn.
Bert  Griffioen.

datum en tijdstip 21-03-2019 om 17.30 uur