PKN
Pelgrimskerk Badhoevedorp-Lijnden (PKN)
 
IN MEMORIAM INEKE VAN WIJK-ESSELINK IN MEMORIAM INEKE VAN WIJK-ESSELINK

Helaas werd door de natuur de kwetsbare gezondheid van haar moeder ook aan haar broer en haarzelf doorgegeven en had Ineke nog al eens te maken met opnames of artsenbezoek, wat ook van het gezin en van oma van Wijk veel heeft gevraagd. Maar in de langere goede periodes werd zij gelukkig en vonden velen haar gastvrije huis en kon Ineke in haar geregelde bestaan genieten. Aan de Sloterweg heeft ze haar thuis gehad en gehouden tot het laatst toe. Het raam van de woonkeuken zal nu voor velen lang erg leeg zijn, omdat zij er niet meer is om te zwaaien en te groeten!
De Haarlemmermeerse Plattelandsvrouwen die in Hoofddorp vergaderen bezocht Ineke trouw en ze voelde zich er thuis.
In de kerk deed ze lange tijd mee in het lopen met het verjaardagfonds busje, ze nam deel aan de groep voor het koffieschenken op zondagmorgen en bracht Meerkontakt rond, maar haar verbondenheid had diepere wortels.
Want in deze kerk werd ze ten doop gehouden, hier ontving ze de zegen over het huwelijk met haar geliefde Piet, en hier werd hun dochter Willeke ten doop gehouden. En hier had ze altijd haar eigen plek.
We gedenken in liefde, en met dank aan God, deze zorgzame, lieve en trotse vrouw, moeder en oma. In het vertrouwen dat zij in goede handen geborgen is, bidden wij dat haar gedachtenis allen tot zegen zal zijn. In het bijzonder voor Piet, Willeke en Tijmen, Valerie en Jasmijn.
Bert Griffioen.

terug
 
 

Matinee concert Sloterkerk; Het Stabat Mater van Pergolesi
datum en tijdstip 07-04-2019 om
meer details

EETCLUB (ELKE 3E DONDERDAG VAN DE MAAND)
datum en tijdstip 16-05-2019 om 17.30 uur
meer details

 
BEZORGERS MEERKONTAKT GEZOCHT!

Elders in Meerkontakt heeft u kunnen lezen dat er weer een bezorger is gestopt.
Nu zoeken we gemeenteleden die deze taak op zich willen nemen.
Geïnteresseerd of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met: Dhr. G. Slingerland tel: 659 3532. Email:
  meer
 
HARTELIJK DANK VOOR AL UW TOEZEGGINGEN BIJ KERKBALANS!

De actie “Kerkbalans” is weer grotendeels achter de rug.  In januari ontving u allen een verzoek om uw vrijwillige bijdragen voor 2019 toe te zeggen. Velen hebben daaraan gehoor gegeven, waarvoor wij u van harte dank zeggen.

Het College van Kerkrentmeesters meer
 
VRIJWILLIGERS GEVRAAG.....

..................voor de reparatie van een schuurdakje en vernieuwen van de blokhut bij de pastorie.
Lees hierover meer onder College van Kerkrentmeesters! meer
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.