PKN
Pelgrimskerk Badhoevedorp-Lijnden (PKN)
 
IN MEMORIAM HENDRIK JACOBUS VAN DER WEELE

IN MEMORIAM HENDRIK JACOBUS VAN DER WEELE

 In 1953 trouwde Henk met Wil Versteeg en samen werden ze de gelukkige ouders van Ria en Adrie. Tot zijn pensioen werkte Henk bij een sanitair bedrijf in Amsterdam. Tijdens zijn werk en daarna deed hij wat zijn hand vond om te doen, en was hij zeer actief in het kerkenwerk. Daarnaast genoot hij met Wil, van zijn kinderen, zijn kleinkinderen, zijn achterkleinkinderen en de goede vrienden. Hij verheugde zich op de komst van zijn negende achterkleinkind. Net heeft hij de geboorte niet meer kunnen meemaken. Moeilijk werd het leven voor hem, toen hij Wil aan de dood moest verliezen. Wil van wie hij zoveel had gehouden. Toen de ziektes elkaar opvolgden en het leven daardoor voor Henk steeds zwaarder werd, vond Henk de rust in het geloof, dat God zelf hem nabij was. Op 2 september jl. hebben we Henk, na een dankdienst voor zijn leven, naar zijn laatste rustplaats gebracht. Wij dragen zijn kinderen, zijn kleinkinderen, zijn achterkleinkinderen, zijn vriendin, zijn vrienden en verder een ieder die hem zo lief was, op aan God. God die kracht wil geven, om nu zonder Henk, verder te leven.
Ans Creemer-Allard.
 

terug
 
 

Matinee concert Sloterkerk; Het Stabat Mater van Pergolesi
datum en tijdstip 07-04-2019 om
meer details

EETCLUB (ELKE 3E DONDERDAG VAN DE MAAND)
datum en tijdstip 16-05-2019 om 17.30 uur
meer details

 
BEZORGERS MEERKONTAKT GEZOCHT!

Elders in Meerkontakt heeft u kunnen lezen dat er weer een bezorger is gestopt.
Nu zoeken we gemeenteleden die deze taak op zich willen nemen.
Geïnteresseerd of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met: Dhr. G. Slingerland tel: 659 3532. Email:
  meer
 
HARTELIJK DANK VOOR AL UW TOEZEGGINGEN BIJ KERKBALANS!

De actie “Kerkbalans” is weer grotendeels achter de rug.  In januari ontving u allen een verzoek om uw vrijwillige bijdragen voor 2019 toe te zeggen. Velen hebben daaraan gehoor gegeven, waarvoor wij u van harte dank zeggen.

Het College van Kerkrentmeesters meer
 
VRIJWILLIGERS GEVRAAG.....

..................voor de reparatie van een schuurdakje en vernieuwen van de blokhut bij de pastorie.
Lees hierover meer onder College van Kerkrentmeesters! meer
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.