IN MEMORIAM CUNO ESTER

Cuno was een rustige persoon, een levensgenieter, soms wat in zichzelf gekeerd, maar ook met gevoel voor humor, en een trotse vader. Ongeveer tien jaar geleden was hij nog een korte tijd actief bij de kinderdienstleiding na de doop van de kinderen in onze gemeente.
Na een kort ziekbed moest zijn familie hem uit handen geven. Een operatie begin januari na een hersenbloeding en onverwachte complicaties betekenden het einde.
Een grote verandering voor zijn vrouw Arlette, de kinderen Puck, Gijs en Pam, Cuno’s moeder, oma Ester, en grootouders Bulkmans, familie en vrienden.

We wensen hen allen kracht toe bij dit grote verdriet en de opengevallen plaats. Dat de goede herinneringen en zijn gedachtenis hen allemaal tot troost en zegen zal zijn.

datum en tijdstip 21-03-2019 om 17.30 uur

KERKCAF√Č BADHOEVEDORP - HET VERBINDEN VAN UITERSTEN