PKN
Pelgrimskerk Badhoevedorp-Lijnden (PKN)
 
IN MEMORIAM CORNELIS BAKKER IN MEMORIAM CORNELIS BAKKER

Een hele mooie periode beleefden ze samen met het gezin toen de kinderen ook gingen werken in het familiebedrijf. Kees had als jongen meegemaakt dat tegen het einde van de oorlog, in 1945, zijn vader en al het personeel gevangen werden genomen en uiteindelijk gefusilleerd. De drukkerij aan de Lijnbaansgracht drukte de ondergrondse bladen Trouw en Vrij Nederland en de zaak werd verraden. Kees was toen vijftien, ,en zijn moeder zette het bedrijf voort. Kees deed de grafische school en kwam dus van jongs af in het vak.
Eenmaal in Badhoevedorp kwam het mede door Toos dat het contact met de kerk intensiveerde. Bekend was de nieuwjaarsborrel die jarenlang bij hen werd gehouden en waar ook heel wat gemeenteleden werden uitgenodigd en goede herinneringen aan bewaren. Kees nam dan met flair de honneurs waar.
Op donderdagmorgen jongstleden werden in een gedachtenisdienst vele mooie herinneringen opgehaald door de drie zoons, en oudste kleindochter Kim, en klonken prachtige pianogedeelten die Kees zelf ook graag speelde.
Op begraafplaats de Wilgenhof legden wij hem te ruste bij zijn Toos. De kinderen Paul, Frank, Robert en Marita, hun partners, kleinkinderen en hun vrienden en de mensen om Kees heen wensen we dat het verlies te dragen zal zijn en dat zijn gedachtenis hen goed doet en tot zegen zal zijn.
Bert Griffioen.

terug
 
 

EETCLUB (ELKE 3E DONDERDAG VAN DE MAAND)
datum en tijdstip 21-03-2019 om 17.30 uur
meer details

KERKCAF√Č BADHOEVEDORP - HET VERBINDEN VAN UITERSTEN
datum en tijdstip 22-03-2019 om 18.30 uur
meer details

 
BEZORGERS MEERKONTAKT GEZOCHT!

Elders in Meerkontakt heeft u kunnen lezen dat er weer een bezorger is gestopt.
Nu zoeken we gemeenteleden die deze taak op zich willen nemen.
Geïnteresseerd of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met: Dhr. G. Slingerland tel: 659 3532. Email:
  meer
 
HARTELIJK DANK VOOR AL UW TOEZEGGINGEN BIJ KERKBALANS!

De actie “Kerkbalans” is weer grotendeels achter de rug.  In januari ontving u allen een verzoek om uw vrijwillige bijdragen voor 2019 toe te zeggen. Velen hebben daaraan gehoor gegeven, waarvoor wij u van harte dank zeggen.

Het College van Kerkrentmeesters meer
 
VRIJWILLIGERS GEVRAAG.....

..................voor de reparatie van een schuurdakje en vernieuwen van de blokhut bij de pastorie.
Lees hierover meer onder College van Kerkrentmeesters! meer
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.