IN MEMORIAM BEN NOORDLANDER IN MEMORIAM BEN NOORDLANDER

Zijn eerste vrouw kreeg al snel na hun huwelijk de diagnose MS wat een grote invloed op hun leven heeft gehad. Het betekende een jarenlange grote intensieve zorg en toch was de periode waarin ze samen hun dochter Agnes zagen opgroeien een hele goede en mooie tijd. Toen hij na het overlijden van zijn vrouw enkele jaren alleen had geleefd, ontmoette hij Toos Plag. Onverwacht groeide er tussen hen een nieuwe liefde. Vijfentwintig jaar hebben zij gekregen, wat opnieuw een mooie tijd werd en waarin ze veel reizen hebben kunnen maken. Zijn overlijden betekent een groot gemis voor wie hem van dichtbij leerde kennen. Ben was een krachtige, sportieve, zorgzame en lieve man, een onvergetelijke vader en schoonvader en een opa met een groot hart voor de kleinkinderen. We bidden Toos, de familie en vrienden dat zijn gedachtenis hen tot zegen zal zijn.
Vrijdag 3 mei werd hij vanuit onze kerk na een afscheidsplechtigheid en condoleance begraven op begraafplaats De Wilgenhof.
Bert Griffioen.

datum en tijdstip 21-03-2019 om 17.30 uur