HUWELIJKSJUBILEUM PIET EN GERRIE ROOS-BROEKHUIZEN HUWELIJKSJUBILEUM PIET EN GERRIE ROOS-BROEKHUIZEN

Het echtpaar heeft elkaar ontmoet in Naarden-Bussum. Piet was als militair gelegerd in Maastricht en een vriend vertelde dat hij een leuk meisje voor hem wist. Piet toog naar ‘t Gooi en het was liefde op het eerste gezicht.
Na de kennismaking vertrok hij in 1952 voor twee jaar naar Suriname. Toen Piet terugkwam, ging hij in Amsterdam wonen en nam dienst bij de KLM.

En hoe het met de liefde ging? Het paar verloofde zich in 1955 en trouwde december 1956 in Bulawayo in Rhodesië, nu Zimbabwe. Piet werkte er als metselaar. Daar werd in 1958 hun zoon geboren. In 1959 kwamen Gerrie en Piet terug in Nederland, naar Amsterdam. Na enige tijd werden zij inwoners van de Haarlemmermeer. Tot zijn pensioen in 1992 werkte Piet als chef belly-opbouw voor de vrachtexport.

Ook Gerrie wist wat werken was. Het meisje dat voor Piet was bestemd, begon als leerling-verpleegster in Naarden-Bussum. Daarna werkte ze bij de bloedtransfusiedienst in Amsterdam en als hoofd van de keuken in het verpleeghuis aan de Koningslaan, ook in Amsterdam.

Matinee concert Sloterkerk; Het Stabat Mater van Pergolesi
datum en tijdstip 07-04-2019 om