HARTELIJK DANK VOOR DE ENORME VERRASSING BIJ MIJN "VIJFJARIG JUBILEUM"

Bert, zichtbaar verrast aan het woord!
HARTELIJK DANK VOOR DE ENORME VERRASSING BIJ MIJN "VIJFJARIG JUBILEUM"

Bedankt u allen voor de vele lieve wensen die mij onverwacht ten deel vielen op zondag 13 maart.
Ik was op de kop af vijf jaar verbonden met Badhoevedorp-Lijnden en dat werd gevierd! Geweldig leuke verrassing na de collecte,  plotseling zomaar, door een mooie ontroerende toespraak van Lucie gericht aan mij en aan de gemeente. Een vierstemmig prachtig lied, uitstekend gezongen onder leiding van Wilna door een grote groep zangers uit onze gemeente. (lied 792) Een schitterende bloemschikking met veel rozen in verschillende kleur waarin Will en ik geplaatst in de kring van de gemeente een heel eigen plek hebben gekregen, met daarbij een toespraak van Jakob. Ook nog eens heerlijk pianospel door Jochem bij de met heerlijke zelfgebakken koek versierde koffie. Overweldigend; het hield maar niet op!! Vééél te gek; maar ik moet zeggen, ik heb er van genoten, en Will en ik vanzelfsprekend ook nog lang daarna. En als ik het goed begreep was de organisatie van deze verborgen actie ook al een heel leuke ontspannen opmaat!
Bert Griffioen.

datum en tijdstip 21-03-2019 om 17.30 uur