HARTELIJK BEDANKT!

Hartelijk bedankt voor de schitterende bloemen gekregen voor ons 40 jarig huwelijk.
Fam. Marcus-Francken.

Oogstzondag was ik bij mijn schoonzus, mw. Schaaf-Schipper, die in het zorgcentrum Hildebrand in Haarlem verblijft. Iemand had haar namens de kerk het fruitschaaltje gebracht. Ze was er erg gelukkig mee, had het kaartje met haar naam in haar hand, spelde voortdurend haar naam en wilde het schaaltje op haar schoot houden.
Hartelijk dank voor dit vriendelijke gebaar, ook aan degene die dit naar Haarlem gebracht heeft, ook namens mij, Guus Schaaf.

Wat ben ik weer verwend met een schaal met heerlijk fruit en voor mijn verjaardag een mooie kaart met lieve wensen. Die aandacht van de kerk as altijd leuk.
Mijn hartelijke dank daarvoor Roos Pipper.

datum en tijdstip 21-03-2019 om 17.30 uur

KERKCAF√Č BADHOEVEDORP - HET VERBINDEN VAN UITERSTEN